TEKNOPARK Yönetim Kurul Toplantısı Yapıldı
04-06-2021

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Teknopark) 2021 Yönetim Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN başkanlığında Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz GÜNAY, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet VOLKAN, Ticaret Borsası Başkanı Osman SARI, Teknopark Genel Müdürü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Barış KOCABIYIK ve Trakya Kalkınma Ajansı Planlama Uzmanı Elif ÖZTÜFEKÇİ katıldı.

Yönetim Kurulu toplantısı Teknopark A.Ş. Müdürü Prof. Dr. Bülent EKER tarafından açıldı ve Teknopark hakkında gerekli açıklamalar ve faaliyetlerle ilgili bilgilendirme yapıldı.

Toplantı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, Teknopark’ın önümüzdeki süreçte yürüteceği faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulunulmasıyla sona erdi.