TEDER Projesinde Üretilen Kilimler NKÜ’de Sergilendi
02-05-2019

Trakya Engelli Haklarını Koruma ve Geliştirme Derneği (TEDER)’in “Karacakılavuz’a Can Veren Kadınlar” projesinde üretilen kimleri Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde sergilendi.

Sergiye; Tekirdağ Vali Yardımcısı Dr. Abdullah KALKAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin UZUNLAR, Süleymanpaşa Ak Parti İlçe Başkanı Sezai ÇETİN,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, TEDER Dernek Başkanı Ahmet Murat SARILARLI ve TEDER üyeleri, proje kapsamında faaliyette bulunan Karacakılavuzlular ile ilgililer katıldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, toplumumuzda maddi durumu iyi olmayan ve sosyal risk altındaki gençler, kadınlar, engelliler gibi dezavantajlı bireylerin sosyoekonomik ve toplumsal katılımlarını artırmayı hedefleyen ve İçişleri Bakanlığı tarafından da desteklenen projeye, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin de sergi mekânı olarak destek vererek katkıda bulunduğunu söyledi.