TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’tan Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
21-10-2022

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Üniversitemizin ev sahipliğinde ve Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ile gerçekleşen “VIII. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (INCSOS VIII)” ve “IV. Uygulamalı Bilimler, Mühendislik ve Matematik Kongresi (ICASEM IV)”nin açılış oturumu ile 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni dolayısıyla Üniversitemizde bulunan TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’un Rektörlük makamında gerçekleştirdiği ziyarette Vali Aziz YILDIRIM, Cumhuriyet Başsavcısı Soner GÜL, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal BİNGÜL, Vergi Mahkemesi Başkanı Ersin ERYILMAZ, Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Dursun ERDEM, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa GÜLER, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet ÇETİN, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan FINDIK, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL, Tekirdağ Milletvekili Çiğdem KONCAGÜL, Batı Trakya Dostluk Eşitlik Barış Partisi (DEP) Onursal Başkanı Işık Sadık AHMET, DEP Partisi Genel Başkanı Çiğdem ASAFOĞLU, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim ŞERİF, İskeçe Seçilmiş Müftüsü Mustafa TRAMPA, Polonyalı Türkolog Prof. Danuta CHIMELOWSKA, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER, Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan GÜLTEKİN ile Üniversitemiz Dış İlişikler Uygulama ve Araştırma Merkezi (NAKDİM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ de yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Üniversitemizde düzenlenen kongrelerin ve 2022-2023 Akademik Yılının açılış törenine katılan başta TBMM Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP olmak üzere tüm ziyaretçilere teşekkür etti.