TAGEM Genel Müdüründen Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
13-03-2014



Üniversitemiz Zootekni Topluluğu tarafından düzenlenen “Tarımsal Araştırmalar ve Türkiye Ekonomisine Katkıları” konulu konferansa konuşmacı olarak gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Politikalar Genel Müdürü Doç. Dr. Masum Burak Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, 2006 yılında kurulan Üniversitemizin kısa sürede gerek konumu gerek dinamik akademik ve idari kadrosuyla büyük bir ilerleme kaydettiğini; 2000 yılında sonra kurulan üniversiteler arasında gelişmişlik bakımından ön sıralarda yer aldığını belirtti. Prof. Dr. Şimşek, “Üniversitemizde ciddi bir yapılaşma söz konusu. Yeni kurmuş olduğumuz Veteriner Fakültesi, İlahiyat Fakültesi ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu en kısa zamanda öğrenci almaya başlayacak. Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezimizde son teknoloji ile donattığımız laboratuarlarımızda tüm bölgedeki araştırmacılarımıza hizmet veriyoruz.” dedi.

Doç. Dr. Masum Burak ise Son zamanlarda araştırmaların ön plana çıktığını belirterek, “Özel sektör ve üniversiteler ile ortak proje üzerinde çalışmalarımız sürüyor.  Herkes kendi uzmanlık alanında çalışmaları, ortak proje içinde bir araya getirecek. ” dedi.

Ziyaretin sonunda Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’in Doç. Dr. Masum Burak’a günün anısına Üniversitemizin adını taşıdığı Vatan ve Hürriyet Şairi Namık Kemal kitabını takdim etti. 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>