Sınıf Arkadaşlarından Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’E Nezaket Ziyareti
29-01-2019

Tekirdağ Teknik Lisesi (Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 1989 Makine Bölümü mezunları, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, 1989 yılında mezun olduğu Tekirdağ Teknik Lise’den sınıf arkadaşları Özcan ÖZGENÇ, Kudret KARABAKI, Yusuf KADAM, Erkan YÜNCÜ, İlkay BULUT, Oktay AKYEL, Yaşar ELMAS ve Mustafa ATAÇ’ı makamında ağırladı.

Aynı sınıfta eğitim aldıkları arkadaşlarının Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ne Rektör olarak atanmasından duydukları mutluluğu dile getiren 1989 Makine Bölümü mezunları, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Rektör Şahin de aynı dönem mezunu arkadaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken nazik ziyaretleri için teşekkür etti.