Süleymanpaşa Kaymakamından Üniversitemiz Rektörüne Veda Ziyareti
03-09-2019

Tekirdağ da görev yapmakta iken 8 Ağustos 2019 tarihinde Resmî Gazetede yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama kararnamesi ile Balıkesir Gönen Kaymakamlığına atanan Tekirdağ Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan YURT, Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e makamında veda ziyaretinde bulundu.

Rektör ŞAHİN, Gönen Kaymakamlığına atanan Arslan YURT’a Tekirdağ’a verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.

Yeni görev yerine atanan Arslan YURT da Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılarının devamını diledi.

Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri  Mahmut ŞAHİN de bulunduğu ziyaret, günün anısına Rektör ŞAHİN’in Arslan YURT’a takdimde bulunmasıyla  noktalandı.