Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL’den Ziyaret
30-11-2021

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER, Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI ile Genel Sekreter Murat Kamil TIRPANCI da yer aldı.

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaretle ilgili olarak Başkan Cüneyt YÜKSEL, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi şehrimizin önemli dinamiklerinden biridir. Şehrimiz için birlikte neler başarılabilir diye istişarelerde bulunduk” şeklinde konuştu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Üniversitelerin eğitim ve öğretim yanında en önemli işlevlerinden biri de kuşkusuz önce şehrine ve bölgesine fayda sağlayacak değerler üretmektir. Hemşerilerimizin yararına olacak her hizmet, bizim için talip olduğumuz bir vazifedir” dedi.