Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin UZUNLAR’dan Ziyaret
27-09-2022

Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin UZUNLAR ve Lale AKYÜZ, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Yardımcısı Hüseyin UZUNLAR, Süleymanpaşa için gerçekleştirdikleri çalışmalarda Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin üstlendiği sorumluluklar ve destek için teşekkür etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Üniversite Hastanesi olsun, Ziraatle ilgili faaliyetlerde olsun Üniversitemiz tarafından şehre ve halkımıza sunulan hizmetlerde hayata geçen ve geçmesi muhtemel olan projeler hususunda kurumlar arası uyumun önemine dikkat çekti.