Süleyman KOZUVA’dan Ziyaret
03-02-2023

Üniversitemiz Teknopark Yönetim Kurulu Üyesi olup görev süresi tamamlan İş İnsanı Süleyman KOZUVA, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Süleyman KOZUVA, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin bölgeye olan pozitif katkısına vurgu yaparak, Çerkezköy Meslek Yüksekokulu başta olmak üzere NKÜ’nün çalışmalarını takip ve takdir ettiklerini belirtti ve Rektör ŞAHİN’e yeni dönemi dolayısıyla hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ise Üniversite-Sanayi iş birliği temelinde gerçekleşen çalışmalar ile ülke istihdamına kalifiye işgücü yetiştirmeyi millî bir görev saydıklarını belirtti.