Sözleşmeli Personel 657 Sayılı Kanunun 4 B Alım İlanı
26-10-2016

Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere ekte belirtilen pozisyonlara toplam 119 adet sözleşmeli personel alınacaktır.

Adaylar müracaatlarını ilanın gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde (09.11.2016 tarihi mesai bitimi) Üniversitemiz Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Not1: Adayların SGK’da geçen hizmet sürelerini gösterir belgeleri başvuru evraklarıyla birlikte getirmeleri gerekmektedir.

Not2: Lisans Mezunu Hemşireler için 2016 KPSS Puanı dikkate alınacak olup, Önlisans ve Lise mezunu adayların ise 2014 KPSS Puanları Dikkate Alınacaktır.

Başvuru Formuna ulaşmak için tıklayınız

Detaylı bilgi için tıklayınız