Sözleşmeli Bilişim Personeli ilanları Kariyer Kapısı’nda!
07-10-2021

Değerli Öğrenci/Mezunumuz,

Kariyer Kapısı Platformunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı bünyelerinde istihdam edilmek üzere Sözleşmeli Bilişim Personeli ilanları yayımlanmıştır.

İlan detaylarına Kariyer Kapısı – Kamu İşe Alım Platformu (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden ulaşabilir ve başvuruda bulunabilirsiniz.

• Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı – Sözleşmeli Bilişim Personeli İlanı için son başvuru tarihi; 11 Ekim
  • Ticaret Bakanlığı - Sözleşmeli Bilişim Personeli İlanı için son başvuru tarihi; 20 Ekim
  • Hazine ve Maliye Bakanlığı - Sözleşmeli Bilişim Personeli İlanı için son başvuru tarihi; 25 Ekim

Başarılar dileriz.

• Duyuru Yapılacak Bölümler:

• Bilgisayar Mühendisliği,
    • Yazılım Mühendisliği,
    • Endüstri Mühendisliği
    • Elektrik Mühendisliği,
    • Elektronik Mühendisliği,
    • Elektrik-Elektronik Mühendisliği
    • İstatistik,
    • Matematik,
    • Fizik,
    • Fen-edebiyat, Eğitim ve Eğitim Bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri.