SÜREKLİ İŞÇİ 657 SAYILI KANUNUNUN 4D KURA DUYURUSU
18-09-2020

Üniversitemize 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (D) fıkrası hükümleri uyarınca 4857 sayılı İş Kanununa tabi Sürekli İşçi olarak istihdam edilmek üzere Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğe göre, Bu duyuru tebliğ mahiyetinde kabul edilecek olup, ilgililerin adreslerine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Kura Tarihi, Yeri ve Saati Noter huzurunda kura çekimi 21.09.2020 TARİHİNDE PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 10:00’da Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Binası Konferans Salonunda yapılacak olan kura çekilişi COVİD-19 salgını sebebiyle alınacak önlemler kapsamında kura işlemine görevli personel haricinde hiç kimse alınmayacak ve kura çekilişi canlı yayın linki Üniversitemiz web ana sayfasında duyurulacak olup; canlı olarak yayınlanacaktır. Noter kurası sonucu atanmaya hak kazanan asil ve yedeklerin listesi Üniversitemizin internet adresinde DUYURULAR kısmında yayınlanacaktır.

Bu duyuru tebliğ mahiyetinde kabul edilecek olup ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Canlı Yayını izlemek için tıklayınız