Study in Turkey 2021 Sanal Fuarına Katılım Sağlandı
03-08-2021

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi 27-29 Temmuz 2021 tarihleri arasında YÖK’ün organize ettiği “Study in Turkey 2021” sanal fuarına katılım sağladı.

Sanal Fuar vasıtasıyla Türk üniversiteleri, başta diplomatik temsilciliğimizin bulunduğu 142 ülke olmak üzere yaklaşık 180 ülkenin yükseköğretim çağındaki potansiyel öğrencilerine, görsel ve işitsel materyal ile canlı bağlantı ve anlık ileti yoluyla tanıtım yapabilme imkânına sahip olmaktadır.

Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şenol AKYAZI ve Uluslararası Öğrenciler Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Harun GÖÇERLER’ in koordinatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte, 15 öğretim üyesi ve personelin görevli olduğu sanal standımızda uluslararası aday öğrencilerden gelen sorular cevaplanıp üniversitemizin tanıtımı yapıldı.