Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Oryantasyon Programı Gerçekleştirdi
06-10-2017



Yaptıkları tercihler ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu programlarına yerleşerek Üniversitemize yeni katılan öğrencilere öğrenim görecekleri yüksekokul ve bölümlerini tanıtmak, uyum süreçlerini hızlandırmak ve üniversitemizin ruhunu kazandırmak amacıyla oryantasyon programı düzenlendi.

Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programda Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gökmen Kantar öğrencilere hitaben gerçekleştirdiği konuşmasında Üniversite gençliğinin sorumluluklarından bahsetti.

Daha sonra Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Nihan Öksüz Narinç öğrencilere yönelik oryantasyon sunumunu gerçekleştirdi. Sunumda Üniversite yönetimi, tarihçesi, birimleri ile sosyal, sportif ve kültürel imkânlar anlatıldı. Sağlık, barınma, kütüphane ve çeşitli kurs olanaklarından bahsedilerek, öğrencilerin katılabilecekleri topluluklara değinildi. Ardından Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu yönetimi ve bölümleri tanıtılarak; akademik takvim, danışmanlar ile öğrenci portalı hakkında öğrencilere bilgi verildi. Dersler ve devam durumu, ders tekrarı, sınavlar ve tek ders sınavı, staj durumu ve öğrencilerin faydalanabileceği diğer konularda açıklamada bulunuldu.

Etkinlik sonunda soru-cevap bölümüne geçildi. Oryantasyon programı öğrencilere tanıtıcı materyallerin dağıtılması ile son buldu. 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4




>