Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneğinden Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
11-11-2022



Bir etkinlik için Üniversitemizde bulunan Sosyal Beşeri ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği (STAR) Eğitim Komitesi Başkanı Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Adem AKBIYIK, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu. Ziyarette Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rasim YILMAZ ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY da yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Doç. Dr. Adem AKBIYIK, STAR Derneğinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin akredite olan fakülte ve bölümleriyle gurur duyduklarını ifade etti. Rektör ŞAHİN, YÖKAK Kalite çalışmalarının üniversitemizde halen devam etmekte olduğunu belirterek, bu süreçte akreditasyonla ilgili bir etkinlik için Üniversitemizde bulunmasından dolayı STAR Eğitim Komitesi Başkanı Doç. Dr. Adem AKBIYIK’a teşekkür etti.

 

 





>