SoMoveED Projesi’nin Dördüncü Toplantısı Çekya’da Gerçekleşti
29-11-2022



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin ortağı olduğu ve Polonya’dan Zielona Góra Üniversitesi’nin yürütücülüğünde devam eden ‘Social Education on the Move’ (SoMoveED) Projesi’nin ulusötesi nitelikteki dördüncü toplantısı, Çekya’nın başkenti Prag’ta gerçekleşti.

Charles Üniversitesi ev sahipliğinde organize edilen toplantıya, SoMoveED Proje Koordinatörleri Prof. Dr. Mariusz KWIATKOWSKI ve Dr. Dorota BAZUŃ, Charles Üniversitesi Proje Yöneticisi Doç. Dr. Martin STROUHAL, proje ortağı kurum ve paydaş üniversitelerin proje ekibi üyeleri ile  NKÜ Proje Ekibinden Dr. Öğr. Üyesi Duygu DOĞAN, Arş. Gör. Dr. Öznur YAŞAR ve Öğr. Gör. Ali Çağlar KARABIYIK katıldı.

İki gün süren toplantıların birinci gününde, Proje çıktılarının yaygınlaştırılması ve proje yönetimi konularını içeren çalıştay düzenlendi. İkinci gün ise Polonya Proje Ekibinden Artur KİNAL “E-öğrenmede mobil yöntemler” ve Zbigniew ADASZYŃSKİ “Eksiklikler–istekler–ihtiyaçlar” konu başlığındaki sunumlarını gerçekleştirdi.

Avrupa Birliği Erasmus+ Yükseköğretimde Stratejik Ortaklıklar (KA2) Programı kapsamında, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşlarının ortaklığında devam eden, hareketliliğe dayalı sosyal öğrenme biçimlerinin yükseköğretim uygulamalarına entegre edilmesi ve alternatif öğrenme modelleri geliştirilmesine odaklanan SoMoveED Projesi, 392 Bin Avro bütçe ile Avrupa Birliği tarafından desteklenmektedir.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4




>