Siber Güvenlik Konferansı Düzenlendi
12-04-2021

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Bilgisayar Teknolojileri Bölümü tarafından “Siber Güvenlik” konulu konferans düzenlendi.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Ahmet Ali SÜZEN’in konuşmacı olarak katıldığı konferansa Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Bülent EKER, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Funda ERYILMAZ AÇIKGÖZ, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aytekin ERDEM, akademik ve idari personel ile öğrenciler katılım sağladı.

Siber Güvenlik konulu sunumu ile katılımcılara bilgi veren ve önerilerde bulunan Dr. Ahmet Ali SÜZEN bireylerin digital saldırılara ne şekilde maruz kaldığını ve alınabilecek önlemlerin neler olduğu hakkında paylaşımlarda bulundu.

Program katılımcıların sorularının cevaplanması ile son buldu.