Sendika Temsilcilerinden Ziyaret
05-07-2022



Koop-İş Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı Ziya Nur ÜZMEZ, Öz Sağlık-İş Sendika Tekirdağ Şube Başkanı Elif SAĞLAM, Koop-İş Sendikası Şube Teşkilat Sekreteri Reyhan YAPAK, İş Yeri Temsilcileri Ferhat ARAS ve Salih MUTLU ile Öz Sağlık-İş Sendikası Tekirdağ Şubesi Kadın Komite Başkanı Çiğdem YÜKSEL, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Kâmil TIRPANCI ile İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Mümin KASAP da yer aldı.

Koop-İş Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı Ziya Nur ÜZMEZ ve Öz Sağlık-İş Sendika Tekirdağ Şube Başkanı Elif SAĞLAM, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin hem kurumsal yapısı hem de bünyesinde yer alan çalışanları sayesinde eğitim hayatına olduğu kadar Tekirdağ’ın iş, ekonomik ve sosyal hayatına da etki ettiğini belirttiler.

Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür eden Rektör ŞAHİN, sivil toplum kuruluşlarıyla gerçekleştirilen iş birliğinin önemine değinerek, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin şehrimizdeki her kurum ile iş birliği içerisinde olan ve şehrimizle iç içe yaşayan bir Üniversite olduğunu kaydetti.

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>