Sendika Temsilcilerinden Ziyaret
15-04-2022

Öz Sağlık İş Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı Elif SAĞLAM ve Hizmet-İş Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı Aykut AKTEMUR, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu. Ziyarette Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Kâmil TIRPANCI da yer aldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyaretçiler, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin hem kurumsal yapısı hem de bünyesinde yer alan çalışanları sayesinde eğitim hayatına olduğu kadar Tekirdağ’ın iş, ekonomik ve sosyal hayatına da etki ettiğini belirttiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, “Hemşerilerimizin teveccühü ile Üniversitemizi bir aile gibi, hep birlikte ilerletip yükseltecek her türlü samimi çabanın içerisinde varız” dedi.