Sempozyum Düzenleme Kurulundan Rektörümüze Ziyaret
30-03-2021

100.Yılında İstiklal Marşı ve Mehmet Akif ERSOY Sempozyumu Düzenleme Kurulu Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof.Dr. Mümin ŞAHİN, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’un Himayeleri ve Teşrifleriyle gerçekleştirilen 100.Yılında İstiklal Marşı ve Mehmet Akif ERSOY Sempozyumu’nun düzenlenmesinde emeği geçen  Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Celaleddin VATANDAŞ, Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Sezai ÖZTAŞ, Fen Edebiyat Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi Tevfik SÜTÇÜ, Öğr.Gör.Ayşe Alev DİRER AKHAN, Arş.Gör.Dr. Yeşim ÇAĞLAR ve Çorlu Meslek Yüksekokulu Öğr.Gör. Arif ŞAHİN’e teşekkür belgesi verdi.

Rektör ŞAHİN, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’un Himayeleri ve Teşrifleriyle açılışı yapılan ve üç gün süren bu kapsamlı sempozyumda büyük emek veren siz değeli hocalarım ile sempozyuma katkı sağlayan bütün katılımcılara çok teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi.