Sağlık Yüksekokulu 2010-2011 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı
05-07-2011

Sağlık Yüksekokulu 2010-2011 Akademik Mezuniyet Töreni, üniversitemiz Piramit Salon’da 21 Haziran 2011 tarihinde yapıldı.

Törene Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Burhan Arslan, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet İstanbulluoğlu, Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Mustafa Kulaç, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Recep Alp, mezun olan öğrencilerin aileleri ve öğrenciler katıldı.

Mezuniyet töreninde Sağlık Yüksekokulu 1.’si Fatma Funda Güler, Sağlık Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Recep Alp ve üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Burhan Arslan konuşmalarını yaptılar. Daha sonra, diploma töreninin ardından mezunlar büyük bir coşkuyla keplerini havaya fırlattılar ve ailelerine sarılarak bu anlamlı ve gururlu günün heyecanını hep birlikte yaşadılar.

Haberler & Duyurular
Arşiv