Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine ‘Uyuşturucu ile Mücadele’ Konferansı Verildi
20-02-2020

"Uyuşturucu ile Mücadele Ulusal Strateji Belgesi ve Eylem Planı (2018-2023)" hakkında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerine 19.02.2020 tarihinde Rektörlük Konferans Salonunda Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlar ile Mücadele Şubesinde görevli polis memurları tarafından ‘’Uyuşturucu ile Mücadele, Yasal Durum ve Bağımlılık‘’ ile ilgili konferans verildi.

446 öğrenci konferansa katılarak bu hayati meseleye dair yapılan bilgilendirme sunumunu ilgiyle dinlerken Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Berna ERDAL da öğrencilere uyuşturucu ile mücadele hakkında fikir paylaşımında bulundu. Programa öğrencilerin yanı sıra akademik ve idari personel de katıldı.