Sağlık Hizmetleri MYO 2010-2011 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı
05-07-2011

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2010-2011 Akademik Mezuniyet Töreni, üniversitemiz Piramit Salon’unda yapıldı.

Törene Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Burhan Arslan ve Prof.Dr. M. İhsan Soysal, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Aysun Ünal, mezun olan öğrencilerin aileleri ve öğrenciler katıldı.

Mezuniyet töreninde Sağlık Yüksekokulu 1.’si Burcu Yıldız, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Aysun Ünal ve üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Osman Şimşek konuşmalarını yaptılar. Daha sonra, diploma töreninin ardından mezunlar büyük bir coşkuyla keplerini havaya fırlattılar ve ailelerine sarılarak bu anlamlı ve gururlu günün heyecanını hep birlikte yaşadılar.