Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na Dış Paydaş Ziyareti
20-10-2022

Kırklareli Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkan Vekili Caner Yahya BOYAR ve beraberindeki ekip, Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına ziyarette bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Serkan AYDIN ve Beslenme Hizmetleri Şube Müdürü Mebrure GEÇGEL konuklara eşlik ederek Daire Başkanlığımıza bağlı birimler hakkında bilgi verdiler.

Başkan BOYAR ve beraberindekiler, Üniversitemiz yemek salonlarını ve yemek üretim alanlarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Başkan AYDIN, Üniversitemizdeki kültür ve spor çalışmaları hakkında da konuklara bilgi vererek gerçekleşmesi planlanan programlar hakkında açıklamada bulundu.