Saray Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Üniversitemizde
03-03-2014

Saray Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 12. Sınıf öğrencileri tarafından Üniversitemize ziyaret gerçekleştirildi.

25-27 Şubat 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen gezide, öğrenciler öncelikle Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu konferans salonunda Üniversitemizin ve Yüksekokulumuzun tanıtım filmini izlediler. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İsmail Yılmaz ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Cevdet Arıtaşı üniversite ve Yüksekokul ile ilgili soruları yanıtlayarak öğrencileri bilgilendirdiler.

Tanıtım filminin izletilmesinin ardından Yüksekokul Bölüm derslerinin görüldüğü laboratuarlar ve teknik odalar Öğretim Üyeleri eşliğinde gezdirilerek kullanılan makineler ve ekipmanlar hakkında bilgiler verildi.

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun kampüsün içinde yer almasının avantajlarından bahsedilerek bu avantajların neler olduğunu göstermek amaçlı, spor kompleksi, merkezi kütüphane gezdirildi.  Çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklere kolayca ulaşma ve katılma şansına sahip olacaklarından bahsedildi.

Öğrenciler gerçekleştirilen gezi ile üniversitemiz birimleri hakkında bilgi edinirken kampüsteki yaşama şahit olma olanağına eriştiler.

Haberler & Duyurular
Arşiv