Saray Bosna Devlet Üniversitesi’nden Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
29-09-2014

Bosna Hersek’ten Üniversitemiz Ziraat Fakültesi ile ikili işbirliği yapmak amacıyla gelen Saray Bosna Devlet Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zlatan Sarıç,  Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Muhammed Byrku  ve Prof. Dr. Pakeza Drkenda  Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Dekan Prof. Dr. Zlatan Sarıç, Namık Kemal Üniversitesi’nde ağırlanmaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek Prof. Dr. Osman Şimşek’e teşekkür etti. Prof. Dr. Zlatan Sarıç,  iki üniversitenin ziraat fakültelerinin yapacağı anlaşmanın Balkan Coğrafyasına ciddi katkı sağlayacağını söyledi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, “Bizim bir parçamız da Bosna’da bulunuyor. Şüphesiz daha önce ilişkilerimiz vardı. Yapılacak anlaşmayla bağlarımız daha da güçlenecek.  Bu güçlü bağların, iki üniversiteye hayırlı olmasını diliyorum” dedi.