Sanal Sınıf Sisteminin Güncellenmesi
05-10-2023



Üniversitemiz bünyesinde çevrimiçi (online) dersler için kullandığımız sanal sınıf sisteminin (Perculus+) sürümünün güncellenmesi için hizmet alımının yapıldığı firma kaynaklı olarak çalışma başlatılacaktır. Çalışmanın 06.10.2023 (Cuma günü) tarihinde 23:30’da başlatılması planlanmaktadır. İlgili saatten itibaren Uzaktan Eğitim Sisteminde kesintiler meydana gelecektir. Güncellemenin 5-6 saat süresinde bitirilmesi planlanmaktadır.
 
Yeni versiyon güncellemesinden sonra şu anda kullanılmakta olan sanal sınıf ekranlarında değişiklikler olacaktır. Çevrimiçi ders yapan öğretim elemanlarımızın ihtiyaç duyabileceği kullanım kılavuzları yardim.kampus365.com sitesinde yer almaktadır.
 
Ayrıca yazılım üretici firma tarafından 06/10/2023 (Cuma günü) tarihinde, saat 16:00’da çevrimiçi eğitim ALMS sistemi üzerinden düzenlenecek olup, öğretim elemanlarımız “ALMSkullanıcıadı_öğrenci” kullanıcı adı ile (şifre TCKN son 4 rakamı) eğitime canlı olarak katılabileceklerdir. Ayrıca eğitim videosu ALMS sisteminde kayıtlı kalacak olup, istenildiği zaman yukarıdaki kullanıcı adı ile giriş yapıp videoyu tekrar seyredebileceklerdir.
 
 

Haberler & Duyurular
Arşiv



>