Sanal Gerçeklik Teknolojisi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Sağlık Teknolojileri Dersinde Öğrencilerin Kullanımına Sunuldu
28-12-2022



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Sağlık Teknolojileri Dersinde öğrenciler Sanal Gerçeklik Teknolojisiyle buluştular.

Öğr. Gör. Özlem KAYA, Sağlık Teknolojileri Dersi kapsamında Öğr. Gör. Yarkın ÇELİK’in yürütücülüğünde öğrencileri sanal gerçeklik gözlükleriyle insan vücudu içerisinde sanal bir yolculuğa çıkarttı. Öğrenciler insan beyninden kalbine, akciğerden sinir sistemlerine kadar insan vücudunun birçok bölgesini ders kapsamında sanal gerçeklik teknolojisiyle gözlemlediler.

Sanal gerçeklik teknolojileri ve gözlükleriyle geleneksel eğitimi harmanlayarak verilen çok yönlü ve hibrit bir eğitim, Öğr. Gör. Yarkın ÇELİK’in yürütücülüğünde, öğrencilere ders içeriğinde sunulmaktadır. Ders kapsamında geleneksel öğrenme modelinin yanı sıra öğrencilerin dijital içeriklerle deneyim kazanmaları amaçlanmaktadır.  Böylece daha eğlenceli ve daha akılda kalıcı dersler hedeflenmektedir.

Ders sonunda birçok öğrenci yeni bir teknolojiyi deneyimleme fırsatı yakalarken, öğrenciler ders kapsamında kullandıkları sanal gerçeklik teknolojisinden ve duydukları memnuniyetten dolayı Öğr. Gör. Yarkın ÇELİK’e ve Öğr. Gör Özlem KAYA’ya teşekkürlerini ilettiler.

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>