SOGEP Toplantıları Devam Ediyor
11-03-2021

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Marmara Ereğlisi Belediyesi ve Trakya Kalkınma Ajansı iş birliği ile SOGEP (Sosyal Gelişmeyi Destekleme Projesi) programı kapsamında tarım alanlarına yenilik getirmek için toplantılarına devam ediyor.

SOGEP kapsamında Marmara Ereğlisi’nde seracılık ve kırsal kalkınma alanında projeyi hayata geçirmek için yapılan toplantı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Programa Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı Hikmet ATA, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat DEVECİ ve Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elman BAHAR olmak üzere kurumların temsilcileri katıldı.

Bu proje ile gençlerin ve kadınların sosyal ve ekonomik hayata aktif katılımı ve kırsal kalkınmanın hızlandırılması amaçlanmaktadır.

Haberler & Duyurular
Arşiv