Rusya Nanoteknoloji Derneği, Market Piyasası Geliştirme Komitesi Başkanından Ziyaret
23-12-2020



Üniversitemiz Rektör Vekili Prof.Dr. Yılmaz ÇAKICI, Rusya Nanoteknoloji Derneği, Market Piyasası Geliştirme Komitesi Başkanı Dr.Popkov IGOR’u ağırladı.

Tarımsal Üretim,  Gıda Güvenliği Düzenlemeleri ve Standardizasyonu konusunda  işbirliği olanaklarını değerlendirmek üzere Üniversitemizi ziyaret eden Başkan Dr. Popkov IGOR, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin bilim adına yaptığı girişimleri ve projeleri takip ettiklerini ifade etti.

Konu ile ilgili gerçekleşen toplantıda Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sezen ARAT, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof.Dr.İsmet BAŞER, Prof.Dr.Bahattin  AKDEMİR, Prof.Dr.Metin TUNA ve Tekirdağ Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yetkin ÖZER de bulundu.

Rektör Vekili Prof.Dr. Yılmaz ÇAKICI, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak bölgemizde ve ülkemizde birçok projeye imza attık. İlkleri gerçekleştirmek ve ülkemize daha da yararlı olabilmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İki ülkenin kurumlar arası yapacağı işbirlikler ile tarımsal üretim ve güvenliği konuları daha kapsamlı çalışmalar üzerinde yürütülecektir” sözlerini kaydetti.

Toplantı sonunda Rektör Vekili Prof.Dr. Yılmaz ÇAKICI, Rusya Nanoteknoloji Derneği, Market Piyasası Geliştirme Komitesi Başkanı Dr.Popkov IGOR’a günün anısına takdimde bulundu.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3




>