Resim Bölümü Mezunları Sergisi
26-10-2021

Cumhuriyetimizin 98.yıl dönümü nedeniyle Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü tarafından ‘Resim Bölümü Mezunları Sergisi’ düzenlendi.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sanat Galerisinde düzenlenen sergiye, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER, Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Tekirdağ İl Kültür Müdürü Ahmet HACIOĞLU, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü Başkanı Doç. Dalila ÖZBAY, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Sergide, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ ve Resim Bölümü Başkanı Doç. Dalila ÖZBAY konuşma yaparak sergiye katılan öğrencilere teşekkür edip başarılar diledi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından öğrenciler kendilerine ait resimleri tanıttı. Sergiye resimleriyle katılan öğrencilere katılım belgesi verildi.

Resim sergisi, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.