Renault Firması Tarafından Tekirdağ NKÜ Teknik Bilimler MYO Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Teknolojisi Programına Hibe
26-06-2024



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Otomotiv Teknolojisi Programı öğrencilerinin Atölye uygulamalarında kullanılmak üzere Tekirdağ Buhari Otomotiv ile yapılan ortak işbirliği sonucunda Renault firması tarafından yeni teknolojilere sahip elektrikli otomobil motoru ve donanımları ile otomobil motorları (benzinli-dizel), mekanik ve otomatik şanzıman, diferansiyel, fren sistemi elemanları, elektrik-elektronik devre elemanları hibe edildi.

Konuyla ilgili olarak Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulundan yapılan açıklamada “Amacımız ülkemiz sanayisinin ihtiyaç duyduğu vasıflı elemanları en iyi şekilde ve güncel eğitim araçları üzerinde uygulamalı eğitimle yetiştirmek. Yeni nesil uygulama materyallerinin Yüksekokulumuza kazandırılması, öğrencilerimizin bilgi-beceri sahibi olmalarına büyük katkı sağlayacak. Renault ailesine eğitim ve öğretime sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” denildi.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9
Namık Kemal Üniversitesi10
Namık Kemal Üniversitesi11
Namık Kemal Üniversitesi12
Namık Kemal Üniversitesi13
Namık Kemal Üniversitesi14

Haberler & Duyurular
Arşiv



>