Rektör Şimşek’ten Çerkezköy MYO’ya Ziyaret
12-02-2014



Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Çerkezköy Meslek Yüksek Okulu’nu ziyaret etti.

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç.Dr. Ercan Buluş ile yeni döneme ilişkin hazırlık ve değerlendirme toplantısı yapan Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek, “İnşallah, yeni akademik yıla ilişkin değerlendirme toplantımızı Veliköy’deki binamızda yapacağız” diyerek, Veliköy’deki yerleşkenin Eylül’de eğitime açılacağına yönelik inancını dile getirdi.

Meslek Yüksekokulları ve üniversiteye bağlı kurumları zaman zaman ziyaret ettiklerini ifade eden Rektör Şimşek, “Çerkezköy Meslek Yüksekokulumuz, gerek bünyesindeki programlar, gerekse de öğrenci potansiyeli bakımından, en dinamik yüksekokullarımızdan birisidir. Bugünkü ziyaretimizde, 24 Şubat’ta başlayacak olan yeni döneme ilişkin hazırlıkları ele alacağız.” dedi. 

Veliköy’de 130 dönüm alan üzerine inşası süren Çerkezköy Meslek Yüksekokulu yeni yerleşkesinde çalışmaların hızla devam ettiğine vurgu yapan Prof.Dr. Şimşek “İnşallah, yeni binalarımız, Eylül Ayı’nda başlayacak olan yeni Akademik Yıl’a yetişecek. Zira bugün itibariyle Çerkezköy Meslek Yüksekokulumuzda 1180 öğrencimiz eğitim görüyor. Bu öğrencilerimiz, taşınma ile birlikte, daha ferah ve daha donanımlı sınıflarda, daha geniş sosyal donatı alanlarının bulunacağı yeni eğitim kompleksimizde eğitim görme olanağına kavuşacak. İnşallah yeni binalarımız bittiğinde, artan öğrenci sayısıyla, bölümleriyle ve fiziki şartlarıyla güzel bir eğitim yuvası haline dönüşecek. Başta Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir ve Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem olmak üzere, projenin gerçekleşmesinde katkısı bulunan herkesi kutluyorum.” şeklinde konuştu. 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>