Rektör ŞAHİN Çorlu Mühendislik Fakültesiyle Bir Araya Geldi
13-09-2019



Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Çorlu Mühendislik Fakültesi personeli düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Kurum içi gelişmeyi önemseyen ve bu doğrultuda Üniversitemiz birimleri ile buluşan Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER ile Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Kamil TIRPANCI, Genel Sekreter Yardımcısı Adnan ARABUL da eşlik etti.

Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan TECER, akademik ve idari personel ile bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Rektör ŞAHİN, “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nin fiziksel gelişimi, akademik yapılanması ve eğitim-öğretim anlayışıyla, Türkiye’deki üniversiteler arasında daha iyi bir konuma gelmesi için sıkı bir çalışma yürütüyoruz. Üniversite olarak güçlü ve zayıf yönlerimizin neler olduğunu belirliyor ve bunlarla ilgili sık sık toplantılar yaparak yol haritası çiziyoruz. Siz değerli hocalarımızın da değerli görüşlerini ve önerilerini alarak çalışmalarımızı şekillendirmek için bir araya gelmeyi önemsiyoruz” dedi. Rektör ŞAHİN aynı zamanda Üniversite- şehir bütünleşmesini vurgulayarak bu alandaki çalışmaların hayata geçirilmesinin önemine değindi.

Program, Çorlu Mühendislik Fakültesi personelinin soru-cevap şeklinde ilettiği görüş, beklenti ve önerilere dair değerlendirmelerin ardından son buldu.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6
Namık Kemal Üniversitesi7
Namık Kemal Üniversitesi8
Namık Kemal Üniversitesi9




>