Rektörümüze Nezaket Ziyareti
13-08-2024

Üniversitemizde yeni göreve başlayan Doktorlarımız, Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Özge ŞAHMELİKOĞLU ONUR, Dr. Öğr. Üyesi Gülşen TEKSİN, Dr. Öğr. Üyesi Meryem Gül TEKSİN ve Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Utku FURUNCUOĞLU’nun Rektörlük makamında gerçekleştirdikleri ziyaretlerde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Bölgemizin Sağlık Üssü konumunda olan Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi ile Tıp Fakültesi’nin kadrolarını güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti ve yeni Doktorlarımıza çalışmalarında başarılar diledi.

Haberler & Duyurular
Arşiv