Rektörümüzden KADEM’e Ziyaret
04-03-2022

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Eşi Selda ŞAHİN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Kadın Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NAKSAM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ezgi CANKURT ve NAKSAM Müdür Yardımcısı Arş. Gör. Oğuz ERSÖZ, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Tekirdağ İl Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Ziyarette kurumlararası iş birliği ve birlikte yürütülen projeler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Rektörümüz Prof. Dr. ŞAHİN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak Tekirdağ’a ve bölgeye katkı sağlayacak her türlü projeye destek vermekten mutluluk duyacaklarını belirtti. KADEM Tekirdağ İl Temsilcisi Zeynep ŞENTOP ŞAHİN de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek konuklara teşekkür etti.