Rektörümüz Tekirdağ Uluslararası Öğrenciler Derneği Tarafından Düzenlenen İftara Katıldı
26-04-2022

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Tekirdağ Uluslararası Öğrenciler Derneği (TUDER) tarafından organize edilen iftara katıldı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde verilen iftara Rektörümüzün yanı sıra Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Göç İdaresi Başkanı Dr. Savaş ÜNLÜ, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun KAYA, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan FINDIK, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman KILIÇ, Göç İdaresi Müdürü Ömer GÜMÜŞ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet ÜZGÜN, İŞKUR İl Müdürü Yaşar ESEN, Tekirdağ Uluslararası Öğrenciler Derneği Başkanı Şükrü AKTÜRK, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile farklı ülkelerden gelerek Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde öğrenim gören çok sayıda öğrenci katıldı.

İftar programında konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. ŞAHİN, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyerek, iftarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

İftar programı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.