Rektörümüz Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’e Ziyaret
17-06-2020

Prof.Dr. Akif TURNA ve Dr.Öğr.Üyesi Mithat FAZLIOĞLU Rektörümüz Prof.Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

25 yaşında, MG+Timoma tanısıyla hastanemize yatırılan bayan hastaya Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesinde ilk defa, göğüs kafesi açılmadan, kapalı yöntem cerrahi tekniği ile (kamera yardımlı cerrahi yöntem) yapılacak olan ameliyat öncesi Prof.Dr.Akif TURNA ve Dr.Öğr.Üyesi Mithat FAZLIOĞLU, Rektör ŞAHİN’i makamında ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesinde Prof.Dr. Akif TURNA ve Dr.Öğr.Üyesi Mithat FAZLIOĞLU’ nun gerçekleştirdiği 3 cm’lik cilt kesisinden kapalı yöntem cerrahi (kamera yardımlı cerrahi yöntem) ile göğüs ön boşluğunda bulunan tümörü başarılı bir şeklide çıkarılmış olup hasta ameliyat sonrası 2. gün şifayla taburcu edilmiştir.