Rektörümüz Altın Madalya Kazanan Aşçılık Programı Öğrencilerini Tebrik Etti
07-01-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, ‘Chocolate Cup 2021’ Yarışmasında birinci olarak altın madalya kazanan NKÜ Şarköy Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerini kabul etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonu tarafından İstanbul’da organize edilen ‘Chocolate Cup 2021’ Çikolata Yarışmasında, Black Box Ekip kategorisinde yarışarak altın madalya kazanan Atlar KURD, Muhammet DURU ve Zeynep DEMİR’i gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti.

Şarköy MYO Müdürü Öğr. Gör. Serkan AYDIN’ın yanı sıra Aşçılık Programı Öğretim Görevlileri Öğr. Gör. Sinem AKMAN, Öğr. Gör. Furkan Burak ÜNAL ve Öğr. Gör. Aygün KALIN’ın da katıldığı ziyarette konuşan Rektör Prof. Dr. ŞAHİN, Şarköy MYO Aşçılık Programı öğrencileri ve öğretim görevlilerine, Üniversitemizi başarıyla temsil ettikleri için teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.