Rehberlik ve Danışmanlık Öğretmenleri Çorlu Mühendislik Fakültesine Misafir Oldu
11-12-2013

Milli Eğitim bünyesinde eğitim veren okullarda görev yapan rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretmenleri, Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendislik Fakültesi’ne konuk olarak, fakülte ve bünyesindeki programların yanı sıra Çorlu Meslek Yüksekokulu ve programlarının tanıtımına ilişkin bilgilendirme toplantısına katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Pelin Gürkan Ünal, Çorlu Mühendislik Fakültesi’ne dair kısa bilgiler verdi.

Pelin Gürkan Ünal’ın ardından Çorlu Mühendislik Fakültesi Bölüm öğretim üyeleri tarafından, fakülte bünyesindeki bölümler, verilen eğitim ve bölüm öğrencilerinin üniversite sonrası yakaladığı iş potansiyeli hakkında rehber öğretmenlere bilgi verildi.

Bölüm üyelerinin ardından Çorlu Meslek Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Tuncay Gümüş, Çorlu Meslek Yüksekokulu ve programlarına dair bilgilendirmede bulundu.