Okulumuzun 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının İlk Akademik Kurul Toplantısı yapıldı
04-10-2019



 
Meslek Yüksekokulumuz Seminer Salonunda 2 Ekim 2019 Çarşamba günü 2019-2020 Akademik Yılının ilk toplantısı, değerli akademisyenlerimizin katılımı ile Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Gökmen KANTAR‘ın başkanlığında yapıldı.
 
Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Çağdaş İNAN; 2018-2019 Eğitim - Öğretim yılının değerlendirilmesini yaparak aramıza katılan yeni hocalarımıza teşekkür etti. Önümüzdeki dönemde okulumuzda olacak yeni uygulamaları tanıttı. 
 
Müdür Yardımcımız Öğr.Gör. Murat ÖZ; kontenjanlar, oryantasyon ve diğer eğitim-öğretim ile ilgili konularda bilgilendirmelerde bulundu. 
 
Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gökmen KANTAR konuşmasında genel değerlendirme yaptı. Akademik kurulda 2019-2020 Eğitim - Öğretim yılının hedef ve beklentileri değerli öğretim elemanlarımız tarafından belirlenerek akademik kurulun bu yılki stratejisi belirlendi. Ayrıca Meslek Yüksekokulumuzun daha iyi ve daha verimli bir şekilde Eğitim-Öğretim faaliyetleri yapmasına katkı sağlaması amacıyla Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Elemanlarının dilek, öneri ve görüşleri alınarak toplantı sona erdi. 
Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5
Namık Kemal Üniversitesi6

Haberler & Duyurular
Arşiv



>