Necmi IŞIKSAL ve Ramazan YAMAN’dan Ziyaret
23-01-2023

Batı Trakya Gazeteciler Derneği Başkanı Necmi IŞIKSAL ve iş insanı Ramazan YAMAN, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Necmi IŞIKSAL ve Ramazan YAMAN, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin şehre ve bölgeye yaptığı katkıyı önemsediklerini ve takdir ettiklerini belirterek, Rektör ŞAHİN’e Rektörlük görevindeki yeni dönemi dolayısıyla başarı dileğinde bulundular.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN de nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederek, “Hemşehrilerimizin teveccühü ile tüm gayretimiz Üniversitemizi hem ülkemiz, hem bölgemiz, hem de şehrimiz için daha iyisine ulaştırmak içindir” dedi.