Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici A.Ş.’den Hakem ve İzleyici Talebi
06-11-2012

Üniversitemizin ortakları arasında yer aldığı NKUTEK Teknoparkı faaliyetlerine hızla devam ettirmektedir. Bu faaliyetleri içinde firmaların TEKNOPARK içine alınabilmesi amacıyla ön kayıtlar başlamış ve devam etmektedir.

Üniversitemiz öğretim elemanlarının firma kabul işlemleri içinde proje değerlendirmesi amacıyla hakem/izleyici olarak görevlendirilmesi düşünülmektedir.

Bu konuda talebi olan öğretim elemanlarımızın teknopark@nku.edu.tr adresine mail ile ya da 0282 250 1130 nolu telefon aracılığıyla Öğr. Gör. Filiz ÖNER’e isimlerini ve çalışma konularını bildirmeleri önemle duyurulur.

Prof. Dr. Bülent EKER

Rektör Danışmanı