Namık Kemal Üniversitesi Açık Erişim Sistemi Bilgilendirme Toplantısı

Namık Kemal Üniversitesi Açık Erişim Sistemi

Bilgilendirme Toplantısı
(15 Kasım 2011)

Namık Kemal Üniversitesi olarak üniversitemiz akademisyenlerinin çalışmalarını, bu bilgilere gereksinim duyan toplum paydaşları ile elektronik ortamda paylaşabilmesi için açık arşiv sistemimiz http://nku.mitosweb.com/ web sitesinde yayınlanacaktır. Bu sistemiminiz faaliyete geçmeden önce 15 Kasım 2011 tarihinde akademisyenlerimize yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir. Açık arşiv sistemininin yararları, kullanımı, yayınların aktarılması, telif hakları konusu, bu sistem ile akademik yayınların ulusal ve uluslararası alandaki etkilerinin artması vb.. konularındaki bilgilerin aktarılacağı toplantı MİTOS yetkilileri tarafından gerçekleştirilecektir.
        Mitos Açık Erişim Sistemi ile ilgili örnekleri aşağıdaki linkleri tıklayarak inceleyebilirsiniz.
·         TAGEM Açık Erişim Sistemi
·         TEAV Açık Erişim Sistemi

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ AÇIK ERİŞİM SİSTEMİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI;
Yer
Rektörlük Konferans Salonu
15 Kasım 2011 Salı
Saat
10:00

Tüm Akademisyenlerimizin bu konuda gerekli bilgilere sahip olması için Namık Kemal Üniversitesi Açık Arşiv Sistemi Toplantısına davet ediyoruz.