Namık Kemal Derneğinden Üniversitemiz Rektörüne Ziyaret
14-02-2019



Namık Kemal Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai KURT ve beraberindeki heyet, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’ e görevinde başarılar dileyen Başkan Sezai KURT, ziyarette dernek olarak yaptıkları faaliyetleri anlatarak Namık Kemal'in Türk tarihi ve Tekirdağ için önemini anlatmak için yola çıktıklarını ifade etti.

Ziyarette Namık Kemal Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recai GÜLGEZEN, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakkı BİRİNCİ, Tevfik ALTÜRK, Kamile GÜLGEZEN ve Ali İhsan ŞENİZ de bulundu.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör ŞAHİN, iyi dileklerinden dolayı Başkan KURT’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Rektör ŞAHİN, “Hürriyet ve Vatan Şairi Namık KEMAL’ in adını gururla taşıyan Üniversitemiz, Namık Kemal’in eserlerini korumak ve gelecek nesle eksiksiz aktarabilmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Namık Kemal Derneği ile yürütülen ortak çalışmalar ile Namık KEMAL’ i anmak ve yaşatmak minnet borcumuzdur” sözlerini kaydetti.

 

Namık Kemal Üniversitesi0
Namık Kemal Üniversitesi0




>