NKÜ’de ‘Uluslararası Öğrenciler Sosyal Uyum Toplantısı’ Gerçekleşti
16-12-2022

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Uluslararası Öğrenciler Koordinatörlüğü ve Tekirdağ İl Göç İdaresi Müdürlüğü iş birliği ile 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde öğrenime başlayan öğrenciler için ülkemizde sosyal hayata uyum, ikamet işlemleri, üniversitede uluslararası öğrencilere yönelik olarak yapılmakta olan güncel faaliyetler ve iletişim kanalları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Etkinliğe İl Göç İdaresi Müdürü Ömer GÜMÜŞ, Üniversitemiz Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (NAKDİM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk ETİ, Üniversitemiz Uluslararası Öğrenciler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Harun GÖÇERLER, Üniversitemiz Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur ÖZGÜR, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Şenol AKYAZI ve öğretim üyeleri ile çok sayıda öğrenci ve Birimlerin Uluslararası Öğrenci Koordinatörü Öğretim Üyeleri katıldı.

Sunumların sonrasında gerçekleşen soru - cevap kısmının ardından etkinlik toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.