Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı tarafından “Trakya Mutfağının Bölge Turizmine Katkıları” konulu çevrimiçi bir söyleşi düzenlendi.
Moderatörlüğünü Şarköy Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğr. Gör. Sinem AKMAN’ın yaptığı ve İstanbul Arel Üniversitesi Gastronomi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gül YILMAZ’ın konuk olduğu söyleşide Trakya bölgesi sınırları içerisindeki illerin gastronomik ögeleri, Türk gastronomisi için önemi ve bölge gastronomi turizmine katkıları konularına değinildi.
Şarköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Serkan AYDIN program sonunda “Turizm haftası etkinlikleri kapsamında Trakya Turizminin nasıl gelişebileceği hususunda gerçekleştirdiğimiz söyleşimizde ele aldığımız konulara dair konuşulanların bölge turizmine katkıda bulunacağına inanıyorum. Doç. Dr. Gül YILMAZ’a, Öğr. Gör. Sinem AKMAN’a ve tüm katılımcılara teşekkür ederim” dedi.
‘Gastronomi Söyleşileri’ başlığı altında gerçekleşen etkinlik izleyiciler tarafından büyük beğeni aldı.
Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Park Bahçeler Biriminde Bahçıvan olarak görev yapmakta olan Ozan DURGUT'un babası Kemal DUR...
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür SAĞLAM'in kayınpederi Ali DİNÇEL vefat etmistir. Cenazesi 04.06.2025 Çar...
Tıklayınız. ...
Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında görev yapmakta olan Sağlık Teknikeri Çisem İŞBAŞARAN CAN’ın kuzeni Salih PAÇALI vefat ...
Tıklayınız. ...
22.01.2025 tarih ve 32790 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Üniversitemiz birimlerine (giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet M...