NKÜ’de ‘Modern Zamanlarda Gençlik ve Aile’ Konulu Konferans Gerçekleşti
02-06-2022



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Tekirdağ İl Müftülüğü iş birliği ile ‘Modern Zamanlarda Gençlik ve Aile: Sorunlar ve Çözüm Yoları’ konulu konferans gerçekleştirildi.

Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleşen konferansa İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet KÖSE konuşmacı olarak katıldı.

Açış konuşmasını İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN’in yaptığı programa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İPEK, Çorlu Müftüsü Mevlüt HALİLOĞLU, Marmaraereğlisi Müftüsü Muhammed Ali ÖZER’in yanı sıra akademik ve idari personel, din görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Konuşmasında modern zamanlarda gençlik ve aile konusunu ele alan Prof. Dr. Saffet KÖSE, gençlere mutlu ve huzurlu bir yuva kurmanın öneminden ve bu konuda Kur’an ve sünnette örnek ailelerden bahsetti.

Programın sonunda bir teşekkür konuşması yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, günün anısına Prof. Dr. Saffet KÖSE’ye takdimde bulundu.

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3
Namık Kemal Üniversitesi4
Namık Kemal Üniversitesi5




>