NKÜ’de ‘Kampüse Hoş Geldiniz Etkinlikleri’ Köfte Günü ile Başladı
27-09-2021

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, pandemi dolayısıyla ayrı kaldığı öğrencilerine, yüz yüze eğitimin ilk günü ‘Kampüse Hoş Geldiniz Etkinlikleri’ düzenledi. Üç gün sürecek etkinliklerde ilk gün ‘Köfte Günü’ konseptini taşıyor.

Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun KAYA, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Osman KILIÇ, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan FINDIK, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet ÜZGÜN, Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Kamil TIRPANCI, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Erdin ERAL ile akademik ve idari personelin katıldığı etkinlikte protokol üyeleri öğrencilere Meşhur Tekirdağ Köftesi ikramında bulundu. Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığının Üniversitemiz Spor Kompleksi önünde açık havada düzenlediği programda öğrencilere toplamda bin kişilik köfte ikramı gerçekleşti.

Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN ve protokol mensupları daha sonra öğrenci topluluklarının stantlarını ziyaret ettiler.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER, öğrencilere “Üniversitenize, evinize hoş geldiniz” diyerek Maske-Mesafe-Hijyen konusuna dikkat çektiği bir konuşmada bulundu.

Etkinlikte öğrenciler masatenisi, badminton, bilek güreşi, amerikan futbolu ve voleybol oynadılar; bisikletle gezdiler. Müzik Topluluğu tarafından da bir müzik dinletisi gerçekleşti.

Etkinlikte ayrıca Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim İsmet ÖZTÜRK öncülüğünde ve lisansüstü öğrencilerinin desteğiyle üretilen E vitaminli ve nemlendirici katkılı ve lavanta kokulu el dezenfektanları öğrencilere dağıtıldı.

Basın mensuplarının da ilgi gösterdiği etkinlikler üç gün boyunca sürecek.