NKÜ’de ‘INCSOS VIII. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’ ile ‘ICASEM IV. Uluslararası Uygulamalı Bilimler, Mühendislik ve Matematik Kongresi’nin Hazırlıkları Yoğun Şekilde Devam Ediyor
15-06-2022



Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Sayın Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’un himayelerinde ve Uluslararası Balkan Üniversitesi’nin (Makedonya) paydaşlığında 20-23 Ekim 2022 tarihlerinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde düzenlenecek VIII. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi (INCSOS) ve IV. Uluslararası Uygulamalı Bilimler, Mühendislik ve Matematik Kongresi (ICASEM)nin hazırlıkları yoğun şekilde devam ediyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda kongrelerin Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, ”Daha önce Malaga, Kudüs, Buhara, Romanya, Üsküp, Ankara ve Bakü’de düzenlenen her iki kongrenin bu sefer Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde yüz yüze olmak üzere düzenlenecek olması nedeniyle heyecanlı ve gururluyuz. Başkanlığımızda oluşturulan Düzenleme Kurulu ile birçok kez toplantı yaptık. Ancak Danışma Kurulu ile ilk büyük toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Toplantıda, söz konusu iki kongrenin adlarına layık birer ‘bilim şöleni’ olmasını sağlamak amacıyla planlama ve görev dağılımını gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

 

 

 

Namık Kemal Üniversitesi1
Namık Kemal Üniversitesi2
Namık Kemal Üniversitesi3




>